MADARAS Óriás Társasjáték (letölthető)

800,00Ft

Leírás

Rímtündér MADARAS Óriás Társasjáték

Játszva tanulunk sorozat

⚠️ FIGYELEM! A Társasjátékok csak saját célra használhatók fel, másnak át nem adhatók, nem sokszorozhatók, valamint NEM oszthatók meg közösségi oldalakon (pl. Facebook, Pinterest) és internetes felületeken. Bármilyen ezzel ellentétes tevékenység jogi következményeket von maga után.

A Prémium Rímtündér Társasjátékok KIVÁLÓ minőségűek, A3-as méretben nyomtathatók.
Minden egyes Prémium Rímtündér Társasjáték megvásárlásával a következő Rímtündér-könyvek megjelenését támogatod, ezért ezek a társasok nem tölthetőek le ingyen.
INGYEN letölthető Rímtündér Társasjátékokért IRATKOZZ FEL hírlevelünkre, és kukkants be a Társasjátékok (digitálisan letölthető) kategóriába!
Ezek a társasok kifejezetten az ÓVODÁS korosztálynak készültek, így már a legkisebbek is együtt játszhatnak a családdal. A társasjátékot nyomtatás után laminálva egy könnyen szállítható, kis helyigényű, sokáig használható játékot kapunk.

A Játék Leírása

A gyerekek 9 madárral ismerkedhetnek meg a játék során. Minden madárnak van egy számozott állomása (zöld mezők). Amikor a játékos a zöld mezőre lép, meg kell mondania, hogy milyen madarat lát a rajzon. Ha a játékos tudja a madár nevét, akkor hármat léphet előre.

A 10-es mezőnél a START állomáson szereplő madár nevét kell megmondani, a 44-es mezőnél pedig a CÉL állomáson szereplő madárét (piros mezők). A játékszabályok annyira egyszerűek, hogy a társasjáték önálló játékra is alkalmas óvodákban és a családban egyaránt.

A játék az egész család számára kitűnő szórakozási lehetőség. Játsszátok végig a játékot sokszor, hogy a család minden tagja nyerhessen! A játékhoz mindössze néhány bábura és egy dobókockára lesz szükség!

A társasjátékban szereplő madarak:

Start mező: harkály (a 10-es mező kérdése)
5-ös mező: hattyú
14-es mező: vadkacsa
17-es mező: gólya
20-as mező: fecske
26-os mező: páva
34-es mező: varjú
38-as mező: galamb
Cél mező: bagoly (a 44-es mező kérdése)

A társasjáték: A4-es és A3-as méretben is nyomtatható! Laminálható.

Ajánlott korosztály: 4 éves kortól 99 éves korig

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MADARAS Óriás Társasjáték (letölthető)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…