MÁRCIUS 15. Rímtündér Óriás Társasjáték (letölthető)

800,00Ft

Leírás

Március 15.

Rímtündér  Óriás Társasjáték

Játszva tanulunk sorozat

⚠️ FIGYELEM! A Társasjátékok csak saját célra használhatók fel, másnak át nem adhatók, nem sokszorozhatók, valamint NEM oszthatók meg közösségi oldalakon (pl. Facebook, Pinterest) és internetes felületeken. Bármilyen ezzel ellentétes tevékenység jogi következményeket von maga után.

A Prémium Rímtündér Társasjátékok KIVÁLÓ minőségűek, A3-as méretben nyomtathatók.
Minden egyes Prémium Rímtündér Társasjáték megvásárlásával a következő Rímtündér-könyvek megjelenését támogatod, ezért ezek a társasok nem tölthetőek le ingyen.
INGYEN letölthető Rímtündér Társasjátékokért IRATKOZZ FEL hírlevelünkre, és kukkants be a Társasjátékok (digitálisan letölthető) kategóriába!
Ezek a társasok kifejezetten az ÓVODÁS korosztálynak készültek, így már a legkisebbek is együtt játszhatnak a családdal. A társasjátékot nyomtatás után laminálva egy könnyen szállítható, kis helyigényű, sokáig használható játékot kapunk.

A Játék Leírása

A gyerekeknek a magyar zászlót kell összerakniuk a játék során, illetve a zászló csíkjait (színeit) kell a bónuszmezőkre lépve gyűjtögetni. Amikor a játékos a sárga mezőre lép, (éppen annyit dob, hogy sárga mezőn áll meg), akkor kérhet egy zászlócsíkot (pirosat, fehéret vagy zöldet) a bankostól.

A játékban 3-4 játékos is részt vehet. A játék elején ki kell nevezni egy bankost (pl. mindenki dob a dobókockával, és aki a legtöbbet dobja, az lesz a bankos).

A játék a Start mezőtől indul. Az győz, aki több zászlót tud összerakni a játék végére. Tehát meg kell várni, amíg az utolsó játékos is beér a célba.

A játékszabályok annyira egyszerűek, hogy a társasjáték önálló játékra is alkalmas óvodákban és a családban egyaránt.

A játék az egész család és a legkisebbek számára is kitűnő szórakozási lehetőség. Játsszátok végig a játékot sokszor, hogy minden játékos vagy a család minden tagja nyerhessen! A játékhoz mindössze néhány bábura, egy dobókockára, valamint színes papírcsíkokra (piros, fehér, zöld) lesz szükség.

A játék megkezdése előtt megfelelő mennyiségben készítsétek elő a színes papírcsíkokat!

Piros, fehér és zöld színekben, ezekből fogjátok a játék alatt a magyar zászlót kirakni.

A társasjátékon Hétvári Andrea  SZÉP ZÁSZLÓNK c. verse olvasható. Még több óvodásoknak szóló vers: Napforgató Esztendő c. szöveggyűjtemény és Rímtündér Facebook oldal.

Csodaszép fából készült állatos társasjáték figurákat találsz az Ajándékok menüpont alatt!

A társasjáték: A4-es és A3-as méretben is nyomtatható! Laminálható.

Ajánlott korosztály: 4 éves kortól 99 éves korig

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MÁRCIUS 15. Rímtündér Óriás Társasjáték (letölthető)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…