A VILÁG ÁLLATAI Társasjáték (letölthető)

800,00Ft

Leírás

A világ állatai

Rímtündér  Óriás Társasjáték

Játszva tanulunk sorozat

⚠️ FIGYELEM! A Társasjátékok csak saját célra használhatók fel, másnak át nem adhatók, nem sokszorozhatók, valamint NEM oszthatók meg közösségi oldalakon (pl. Facebook, Pinterest) és internetes felületeken. Bármilyen ezzel ellentétes tevékenység jogi következményeket von maga után.

A Prémium Rímtündér Társasjátékok KIVÁLÓ minőségűek, A3-as méretben nyomtathatók.
Minden egyes Prémium Rímtündér Társasjáték megvásárlásával a következő Rímtündér-könyvek megjelenését támogatod, ezért ezek a társasok nem tölthetőek le ingyen.
INGYEN letölthető Rímtündér Társasjátékokért IRATKOZZ FEL hírlevelünkre, és kukkants be a Társasjátékok (digitálisan letölthető) kategóriába!
Ezek a társasok kifejezetten az ÓVODÁS korosztálynak készültek, így már a legkisebbek is együtt játszhatnak a családdal. A társasjátékot nyomtatás után laminálva egy könnyen szállítható, kis helyigényű, sokáig használható játékot kapunk.

A Játék Leírása

A gyerekek 12 egzotikus állattal ismerkedhetnek meg a játék során. Minden állatnak van egy számozott állomása (piros mezők). Amikor a játékos a piros mezőre lép, (éppen annyit dob, hogy piros mezőn áll meg), akkor meg kell mondania, hogy milyen állatot lát a rajzon. Ha a játékos tudja az állat nevét, akkor a jutalma az, hogy még egyet léphet előre.

A játékszabályok annyira egyszerűek, hogy a társasjáték önálló játékra is alkalmas óvodákban és a családban egyaránt.

A játék az egész család és a legkisebbek számára is kitűnő szórakozási lehetőség. Játsszátok végig a játékot sokszor, hogy minden játékos vagy a család minden tagja nyerhessen! A játékhoz mindössze néhány bábura és egy dobókockára lesz szükség! Csodaszép fából készült állatos társasjáték figurákat találsz Rímtündér Meseboltjában az Ajándékok menüpont alatt!

A társasjátékban szereplő állatok:

oroszlán, polip, jegesmedve, tigris, krokodil, fóka, zsiráf, zebra, elefánt, panda, delfin, (majom)

A társasjáték: A4-es és A3-as méretben is nyomtatható! Laminálható.

Ajánlott korosztály: 4 éves kortól 99 éves korig

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A VILÁG ÁLLATAI Társasjáték (letölthető)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…