ZÖLD VERSIKÉK ÓVODÁSOKNAK – Verseskötet és Segédkönyv Ismeretterjesztő blokkokkal Környezetvédelmi Témákhoz

4.490,00Ft

Készleten

Leírás

🐸 SZUPER AKCIÓ! Az első 50 vásárló minden ZÖLD VERSIKÉK Óvodásoknak könyvet 3990,- áron kap 4490,- helyett, valamint rendelésenként egy 690 Ft értékű Békás Nyomdát kap ajándékba.

ZÖLD VERSIKÉK ÓVODÁSOKNAK
Verseskötet és Segédkönyv Ismeretterjesztő blokkokkal Környezetvédelmi Témákhoz

Magyarország első és egyetlen környezetvédelmi témájú verseskötete gyerekeknek! Amely fontos és hasznos SEGÉDKÖNYV is egyben. Ökoóvodáknak, ökoiskoláknak, óvodapedagógusoknak, tanítóknak, édesanyáknak, apukáknak, nagyszülőknek és családoknak ajánljuk kifejezetten a fenntarthatóság és a környezetvédelem témájának feldolgozásához. Szemléletformáláshoz és oktatási segédanyagként egyformán kiváló.

A védett állatokról és különböző környezetvédelmi témákról könnyen tanulható, játékos, kedves versekben bővelkedik a kötet, amely csaknem 100 oldal. A vers “tartósítja” legjobban az információt, hiszen memoriterként éveken át magunkkal visszük könyv nélkül is mindenhová, és pontosan emlékszünk az abban megfogalmazott dolgokra!

Minden vershez ISMERETTERJESZTŐ BLOKK tartozik fontos és pontos, releváns információkkal. Így nem kell egy-egy foglalkozást megelőzően órákig információk után kutatni a pedagógusoknak az interneten és más segédkönyvekben.

A könyv szakmai lektora: Nagy Réka, Ökoanyu, környezetvédelmi szakértő

📗 A könyv kizárólag a Rímtündér Meseboltjában kapható

Kiadó: Rímtündér Kiadó
Szerző: Hétvári Andrea
Illusztrációk: Gyólai Gabriella
ISBN: 9 786158 219808
Kötés: keménytáblás
Méret: 180×180
Oldalak száma: 96

További információk

Tömeg 0,4 kg
Méretek 18,5 × 18,5 × 1 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ZÖLD VERSIKÉK ÓVODÁSOKNAK – Verseskötet és Segédkönyv Ismeretterjesztő blokkokkal Környezetvédelmi Témákhoz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…