Szállítási feltételek

Az elérhető szállítási módok

1. Személyes átvétel (Ingyenes)

A személyes átvétel helye: Papír írószer bolt, 1048 Budapest Kordován tér 8

Személyes átvétel esetén email-ben küldünk visszaigazolást arról, hogy a csomagot mikor veheted át.

2. Packeta csomagpontra történő szállítás

A csomagponti szállítás esetén a csomag átvételele a szállító (email, SMS) visszajelzése alapján történik, a csomag tárolási ideje 7 nap. Ha 7 napon belül nem tudod felvenni a csomagot, egy válasz SMS-ben vagy a csomagkövetőn keresztül max. 21 napra meghosszabbíthatod a tárolási időt. A karácsonyi időszakban november 1. és december 20. között feladott csomagok tárolási ideje átmenetileg 5 naptári napra csökken, a szokásos 7-ről. A meghosszabbítás legfeljebb további 2 nappal lehetséges. A tárolási idő alatt át nem vett csomagok visszaküldésre kerülnek. A csomag átvételéhez az SMS-ben kapott jelszó is szükséges.

Átvevőhelyek keresése

3. FoxPost csomagautomata

A FoxPost csomagautomatára történő szállítás esetén a csomag átvételele a szállító (email, SMS) visszajelzése alapján történik, a csomag tárolási ideje 3 naptári nap. Kérjük, hogy fokozottan ügyelj a csomag időben történő átvételére, mert 3 nap után a csomag visszaküldésre kerül. A csomag átvételéhez az SMS-ben kapott kód is szükséges.

Csomagautomaták keresése

4. Házhozszállítás (Packeta)

A szállítás a packeta.hu által kiválasztott szolgáltató segítségével történik, a kézbesítés várható idejéről a szolgáltató értesítést küld. Két sikertelen kézbesítés után a csomag visszaküldésre kerül.

5. Házhozszállítás (FoxPost)

A szállítás a FoxPost segítségével történik, a kézbesítés várható idejéről a szolgáltató értesítést küld. Két sikertelen kézbesítés után a csomag visszaküldésre kerül.